De beste elektrische toerfietsen van 2021: onze topkeuzes

De beste elektrische toerfietsen van 2021: onze topkeuzes

Wie op zoek is naar een kwalitatieve elektrische toerfiets, heeft tegenwoordig keuze te over. Met zoveel opties op de markt kan het echter lastig zijn om de beste elektrische toerfiets te vinden die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste elektrische toerfietsen van 2021. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets voor dagelijks gebruik, of een robuuste trekkingfiets voor lange toertochten, wij hebben voor elk wat wils de juiste optie.

De beste elektrische toerfietsen van 2021

Gazelle Ultimate C8+ HMB

De Gazelle Ultimate C8+ HMB is een veelzijdige elektrische toerfiets die uitblinkt in comfort en stabiliteit. Dankzij de krachtige Bosch middenmotor en de hoogwaardige afwerking is deze fiets ideaal voor langere toertochten. De Shimano Nexus 8-speed versnellingen zorgen voor soepel schakelen, terwijl de hydraulische remmen zorgen voor veiligheid en controle. De geïntegreerde accu zorgt voor een strak design en een optimale gewichtsverdeling.

Trek Allant+ 7 Lowstep

Voor wie op zoek is naar een sportieve en comfortabele elektrische toerfiets is de Trek Allant+ 7 Lowstep een uitstekende keuze. Deze fiets is voorzien van een krachtige Bosch Performance Line motor en een uitneembare Powertube 500Wh accu. Dankzij de lage instap is deze fiets zeer gebruiksvriendelijk, terwijl de brede banden zorgen voor uitstekende grip en comfort, zelfs op ruwere ondergrond.

Kalkhoff Entice 5.B Excite

De Kalkhoff Entice 5.B Excite is een robuuste en betrouwbare elektrische trekkingfiets die geschikt is voor zowel verharde als onverharde paden. Met de krachtige Bosch Performance Line CX motor en de 625Wh accu kom je moeiteloos over elke heuvel. De geveerde voorvork en zadelpen zorgen voor extra comfort, terwijl de Shimano Deore 10-speed versnellingen zorgen voor vloeiend schakelen onder alle omstandigheden.

Deze selectie van de beste elektrische toerfietsen van 2021 biedt voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar comfort, sportiviteit of robuustheid. Welke fiets je ook kiest, je bent verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een elektrische toerfiets kun je met gemak lange afstanden afleggen en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft, zonder je zorgen te maken over zware inspanningen. Kortom, met een elektrische toerfiets ben je klaar voor vele avonturen op twee wielen.

Back To Top